Groepen

Een sportieve activiteit bij Radium Boulders kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke kinderfeestjes!

In verband met de huidige corona maatregelen zijn groepen de komende tijd helaas niet mogelijk.

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Radium Boulders. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat limonade met chips of slagroomtaart klaar om de dag gezellig af te sluiten. Minimum leeftijd: 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

Kosten zijn €18,50 per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdagmiddag en zaterdag.

Kinderfeestjes zijn te boeken via onze boekingstool.

Kinderfeestje boeken >

Kinderfeestje boulderhal roest

Scholen en groepen jeugd

Radium biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Aanvragen >

Scholen boulderen roest

Volwassenen

Met vrienden, familie of collega's kun je bij ons terecht om te boulderen, maar ook in ons gezellige café, voor een heerlijk kopje koffie of een bijzonder frisdrankje. Radium heeft ook een afwisselend en ruim assortiment speciaalbieren.

Prijzen

25 jaar ouder

  • t/m 14 personen: €17 pp
  • 15 tot 25 personen: €16 pp
  • 26+ personen: €15 pp

18 t/m 24 jaar

  • t/m 14 personen: €16 pp
  • 15 tot 25 personen: €15 pp
  • 25+ personen: €14 pp

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Aanvragen >

 

Scholen boulderen roest