Groepen

LET OP! Het is bij Radium Boulders niet mogelijk om contant te betalen. PIN ONLY

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Radium Boulders. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier (een uur is doorgaans hoe lang de kinderen het volhouden), staat slagroomtaart of chips met limonade klaar. Minimum leeftijd: 8 jaar. Minimaal 6 kinderen, maximaal 12 kinderen. Kosten zijn €16,- per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken. Wij vragen u zich strikt te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd.

Neem voor beschikbaarheid en boekingen s.v.p. contact met ons op per mail via info@radiumboulders.nl (liever niet telefonisch)

Komt u met meer dan 3 kinderen, dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Radium Boulders. Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Uitleg over boulderen van Sem: https://www.youtube.com/watch?v=jdHH7JAnK5A

Scholen

Radium Boulders biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo.

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Radium is modern en veilig en heeft goede faciliteiten. Er zijn 10 circuits op kleur met elk 16 tot 18 boulders. Een circuit neemt je mee op een tocht door de hele hal en laat je een groot scala aan hellingshoeken en bewegingen en geeft je een complete workout. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Er is veel mogelijk!

Neem contact met ons op voor meer informatie via info@radiumboulders.nl

Volwassenen

Met vrienden, familie of collega's kun je bij ons terecht om te boulderen, maar wij kunnen ook catering verzorgen. Een bierproeverij (€19.50 p.p.) is mogelijk. Radium Boulders heeft doorgaans rond de twintig zeer uiteenlopende bieren, vooral van kleine lokale brouwers. Ook kunnen wij verschillende vormen catering (€22,50 p.p.) verzorgen en zijn borrelhapjes mogelijk (€3,50 p.p.).

Prijzen:

25 jaar ouder:

  • tot 15 personenen: €15 pp
  • 15 tot 25 personen: €14 pp
  • 25+ personenen: €13 pp

18 t/m 24 jaar:

  • tot 15 personenen: €14 pp
  • 15 tot 25 personen: €13 pp
  • 25+ personenen: €12 pp

Kleine groepen volwassenen (15 personen of minder) kunnen ook zonder begeleiding bij ons terecht. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Meer informatie of boeken? Mail naar info@radiumboulders.nl