Groepen

Een sportieve activiteit bij Radium Boulders kan met groepen kinderen of volwassenen. Kom leren boulderen in een sportclinic!

Sportclinic Jeugd

Leer samen boulderen bij Radium Boulders! In deze clinic van een uur gaan de kinderen, na een korte uitleg, klimmen onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). De minimumleeftijd is 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

Prijzen

  1. Normale entreeprijs voor elk kind
  2. 1 uur begeleiding: € 65 per instructeur

Stuur een mail om een clinic in te plannen!

Aanvragen >

Kinderfeestje boulderhal roest

Scholen en groepen jeugd

Radium biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Aanvragen >

Scholen boulderen roest

Volwassenen

Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een leuke bouldersessie onder begeleiding van onze instructeurs. Voor extra gezelligheid combineer je het klimmen met een borrel, lunch of diner. We hebben een knusse bar met lekkere koffie en een uitgebreid aanbod aan frisdrank en speciaalbier.

Prijzen

Boulderen onder begeleiding van onze trainers kan gedurende een uur of anderhalf uur. Hiervoor hanteren we de volgende tarieven per trainer:

Per uur: €65
Per anderhalf uur: €97,50

Daarnaast rekenen we de reguliere entree per persoon:

25 jaar en ouder: €14
18 t/m 24 jaar: €12,90
6 t/m 17 jaar: €10,80

Afhankelijk van de grootte (en leeftijd) van de groep maken wij een inschatting hoeveel instructeurs nodig zijn. Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Aanvragen >

 

Scholen boulderen roest