Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

Level Up with dr. Bob

Verbeter je boulderskills en klim niveaus hoger. Tijdens deze cursus van 3 avonden leer en perfectioneer je de basistechnieken van het boulderen zoals dyno’s, voettechniek bij plaatklimmen en indraaien.

Met Radium baas Bob bereik je de top! Perfect voor paars en lichtblauw boulderaars (level 4 – 5).

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, los te betalen op elke avond van de cursus.

Wanneer wil je de Level Up with dr. Bob volgen?

juli

Geen cursussen beschikbaar.

september

Geen cursussen beschikbaar.


Fundamentals of Bouldering

In één avond leer je samen met andere beginners alle basisbeginselen van het boulderen. We beginnen met een warming-up. Er is wat uitleg, maar je gaat vooral alles gelijk uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, te betalen op de avond van de les.

Not a Dutch speaker? Not a problem! Our trainers also speak English.

Wanneer wil je de Fundamentals of Bouldering volgen?

september

Geen cursussen beschikbaar.


Luminous Youth Edition: Young and Psyched

Radium Boulders heeft wel zin in een wedstrijdje, jij ook? Op 31 juli van 10:30-13:30 zorgen we voor 24 extra leuke, uitdagende boulders voor alle niveaus. De routebouwers van Superblock komen helpen, dus dat gaat zeker goedkomen! De wedstrijd is open voor jeugd van 8-17 jaar en gaat met zelf-score, je vult je eigen formuliertje in en houdt die bij je. Er wordt geen overall winnaar uitgeroepen, dus daag vooral jezelf uit of maak er een competitie van met je trainingsgroep. Het is zo serieus als je het zelf maakt!


Toegangsprijs is alleen de normale toegangsprijs voor boulderen, die betaal je ter plekke op de dag zelf, dus geen extra kosten. Elk deelnemend kind mag maximaal 1 volwassene meenemen, die in onze bar een plekje kan vinden of op een vaste plek met inachtneming van 1.5m afstand in de hal zal kunnen plaatsnemen. Corona toegangstest is daarmee niet nodig, we gaan uit van de medewerking van iedereen om hier goed en veilig mee om te gaan samen.

Wanneer wil je de Luminous Youth Edition: Young and Psyched volgen?

augustus

Geen cursussen beschikbaar.

september

Geen cursussen beschikbaar.