Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

Fundamentals of Bouldering

Leer de basics en ontmoet andere beginners.
 Beginners
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 12 deelnemers
  €5

In één avond leer je samen met andere beginners alle basisbeginselen van het boulderen. We beginnen met een warming-up. Er is wat uitleg, maar je gaat vooral alles gelijk uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, te betalen op de avond van de les.

Not a Dutch speaker? Not a problem! Our trainers also speak English.

Wanneer wil je de Fundamentals of Bouldering volgen?

januari

Geen cursussen beschikbaar.

Basic Technique

In deze basis techniek cursus leer je efficiënter, netter en slimmer klimmen door onder andere indraaien, voetplaatsing en inlezen.
 Paars/Mint
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 10 deelnemers
  €60

Goed, je hebt een aantal keer geboulderd, je snapt de regels en je komt zelfs al eens boven in paarse of zelfs minte routes. Heel vet! Tijd om technieken te leren, zodat je met minder brute kracht en meer controle juist in nog moeilijker routes boven kan komen. In deze cursus van 3 avonden leer je de basistechnieken van het boulderen zodat je vloeiender, lekkerder en beter klimt! 

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, los te betalen op elke avond van de cursus.

Wanneer wil je de Basic Technique volgen?

januari

Geen cursussen beschikbaar.

maart

Geen cursussen beschikbaar.

Level Up with Dr Bob

Verbeter je boulderskills en klim niveaus hoger.
 Mint/Zwart/Blauw
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 10 deelnemers
  €60

LET OP: nu voor klimmers rondom niveau zwart (5C-6B). Met Radium baas Bob bereik je de top! Tijdens deze cursus van 3 avonden gaan we dieper in op essentiële bouldertechnieken voor de meer gevorderde boulderaar. Je leert bijvoorbeeld de ins en outs van dyno's en er is veel aandacht voor het perfectioneren van je lichaamspositie, hakjes en teentjes. Zo krijg je de teentjes wel onder de knie.. 

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, los te betalen op elke avond van de cursus.

Wanneer wil je de Level Up with Dr Bob volgen?

januari

Geen cursussen beschikbaar.

maart

Geen cursussen beschikbaar.

Advanced techniques

Masterclasses van verschillende experts over wisselende thema's
 Per training genoemd
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €20

Top level boulderaars en trainers helpen jou om een specifieke skills verder te ontwikkelen. Elke workshop is anders en focust zich op andere onderdelen van het boulderen. We werken met kleine groepen voor optimale aandacht. Belangrijk: om de training efficiënt te houden gaan we er vanuit dat je zelf van tevoren opwarmt en dus opgewarmd klaarstaat op de begintijd. Zie hieronder de aankomende trainingen:

Don 11 november: Mantelen door Bob Giesberts. Bob wordt de King of Mantling genoemd; hij leert je alle details van deze techniek die je indoor soms, en outdoor heel vaak nodig hebt. Level blauw en hoger (vanaf 6B).

Maa 20 december: Sterke vrouwen door Rachel Nilwik. Level mint en hoger (vanaf 5B).

Woe 19 januari: Lichaamsspanning door Rachel Nilwik. Level zwart en hoger (vanaf 6A)

Rachel Nilwik

Rachel heeft menig Nederlands kampioenschap sportklimmen gewonnen en traint nu Limburgs toptalent zoals onze routebouwster Amber Schiffeleers (Nederlands team). Met onfeilbare techniek en scherp inzicht in de krachten van de ander helpt ze je graag een betere boulderaar te worden.

Bob Giesberts

Radium eigenaar Bob heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt! Hij compenseert graag zijn gebrek aan discipline voor krachttraining (eigen woorden) met perfecte techniek. Het liefst wil hij heel Radium helpen om het witte circuit te bereiken, dus hij helpt ook jou graag verder. 

 

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, los te betalen op de avond van de les.

Wanneer wil je de Advanced techniques volgen?

februari

Geen cursussen beschikbaar.

maart

Geen cursussen beschikbaar.