Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

Powerspot

Programma van 8 weken, gebaseerd op krachttraining naast het klimmen. We focussen daarom voornamelijk op kracht om spieropbouw te gaan stimuleren.
 Geschikt voor elk klimniveau, alleen voor volwassenen
 8 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €115

Je kan al een beetje klimmen, maar merkt dat je vastloopt in sommige routes omdat je de kracht (nog) niet hebt. Dit kan zoveel redenen hebben, maar is gelukkig goed op te lossen door te trainen! Je kan natuurlijk trainen door alleen te klimmen, maar je kan ook efficiënter en gerichter trainen. Of misschien wil je in je offseason wat extra spierballen ontwikkelen, zodat je je project goed kan crushen. Daar is Powerspot voor ingericht.

Omdat het gaat om krachttraining is het niet belangrijk welk niveau je nu klimt. Het programma wordt voor iedereen op zijn eigen kracht en ervaring met krachttraining afgestemd. Daardoor kun je naast elkaar trainen op verschillende krachtsniveaus. 

Het programma bestaat uit 1 keer per week 2 uur samen trainen en er wordt verwacht dat je daarnaast op 1 ander moment in de week zelfstandig traint. Elke training volgt hetzelfde stramien van compound oefeningen, ondersteunende dynamische/mobiliteitsoefeningen en er wordt meestal  afgesloten met samen duurklimmen om uithoudingsvermogen op te bouwen. 

De training wordt gegeven door Michelle. Zij had een kantoorbaan, werd enthousiast over boulderen, maar merkte dat ze kracht miste. Tijdens de lockdowns is ze zelf begonnen met krachttraining, met resultaat! Omdat ze anderen hier ook graag bij op weg wil helpen heeft ze dit programma samengesteld in overleg met experts op dit gebied. 

Inschrijven Powerspot

december

Geen cursussen beschikbaar.

februari

Geen cursussen beschikbaar.

Fundamentals of Bouldering

Leer de basics en ontmoet andere beginners.
 Beginners volwassenen
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 12 deelnemers
  €5

In één avond leer je samen met andere beginners alle basisbeginselen van het boulderen. We beginnen met een warming-up. Er is wat uitleg, maar je gaat vooral alles gelijk uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, te betalen op de avond van de les.

Not a Dutch speaker? Not a problem! Our trainers also speak English.

Inschrijven Fundamentals of Bouldering

januari

Geen cursussen beschikbaar.

februari

Geen cursussen beschikbaar.

Basic Technique

In deze basis techniek cursus leer je efficiënter, netter en slimmer klimmen door onder andere indraaien, voetplaatsing en inlezen.
 Level 3-4 volwassenen
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 12 deelnemers
  €60

Goed, je hebt een aantal keer geboulderd, je snapt de regels en je komt zelfs al eens boven in paarse of zelfs minte routes. Heel vet! Tijd om technieken te leren, zodat je met minder brute kracht en meer controle juist in nog moeilijker routes boven kan komen. In deze cursus van 3 avonden leer je de basistechnieken van het boulderen zodat je vloeiender, lekkerder en beter klimt! 

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, los te betalen op elke avond van de cursus.

Inschrijven Basic Technique

TGIF Training

Thank God It's Friday, samen trainen en dan lekker je weekend in!
 Level 3-9 leeftijd 16+
 1 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €0

Doorlopende wekelijkse bouldertraining van Rachel Nilwik, voormalig Nederlands kampioen en hoofdtrainer van Radium. Samen lekker boulderen, werken aan je techniek en aan je fitheid. Deze doorlopende training geeft je boulderleven wekelijks structuur! 

Via deze website geef je jezelf op voor een gratis proefles. Als je daarna bij de groep wil, kost dat vanaf 1 januari €26,90 per maand voor 18+, €9,60 per maand voor 16-17 jarigen onder het Radicals jeugdtarief. Vol is vol, wanneer de groep vol zit kan er pas weer iemand bij als iemand anders stopt. Dus wacht niet te lang als je interesse hebt! Je betaalt voor de lessen in de vorm van een doorlopend abonnement, alleen losse lessen meedoen is niet mogelijk. Je hoeft geen regulier Radium abonnement te hebben, met een 10-rittenkaart of losse entrees kan je ook meedoen. 

Inschrijven TGIF Training

december

Geen cursussen beschikbaar.

februari

Geen cursussen beschikbaar.