Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

Beginner Aerial Silks classes

Losse lessen oefenen met Aerial Silks
 Volwassenen
 1 lessen x 60 minuten 
 Max 6 deelnemers
  €10

Volg lessen wanneer het jou uitkomt, schrijf je in voor losse lessen en leer elke keer meer! Je leert aerial silks onder leiding van gecertificeerde instructrice Jane en Nadja. Het volgen van de Introduction to Aerial Silks of een andere eerdere ervaring met silks is gewenst. Je werkt aan kracht, mobiliteit en flexibiliteit door het oefenen van allerlei figuren. 

Kleding: draag kleding die je torso en benen bedekken. Bijvoorbeeld leggings en een strak t-shirt. Geen losse kleding, jeans, ritsen of crop tops, dat werkt niet lekker en kan vast komen te zitten in de doeken. 

Let op: om mee te doen moet je een entree voor de boulderhal betalen per sessie (of inchecken met je lidmaatschap/10-rittenkaart) en betaal je €10 contant aan Jane/Nadja per les. Ze bieden ook de mogelijkheid om voor €40 een 5-rittenkaart te kopen. Voor studenten €8 per les of €32 voor een 5-rittenkaart!

Inschrijven Beginner Aerial Silks classes

Introduction to Aerial Silks

Kom in de doeken hangen bij Radium!
 Volwassenen
 1 lessen x 75 minuten 
 Max 6 deelnemers
  €10

Geen klimtouwen, maar aerial silks! Leer de beginselen van deze luchtacrobatiek onder leiding van gecertificeerde instructrice Jane en Nadja. Voor aerial silks heb je kracht, mobiliteit en flexibiliteit nodig en ga je een beetje de hoogte in, dat klinkt als dezelfde ingrediënten als voor boulderen! Easy dus? Kom het ontdekken!

Kleding: draag kleding die je torso en benen bedekken. Bijvoorbeeld leggings en een strak t-shirt. Geen losse kleding, jeans, ritsen of crop tops, dat werkt niet lekker en kan vast komen te zitten in de doeken. 

Let op: om mee te doen moet je een entree voor de boulderhal betalen (of inchecken met je lidmaatschap/10-rittenkaart) en betaal je €10 contant aan Jane/Nadja op de dag zelf, €8 voor studenten

Inschrijven Introduction to Aerial Silks

juli

 

augustus

 

september

 

Fundamentals of Bouldering

Leer de basics en ontmoet andere beginners.
 Starter volwassenen
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 12 deelnemers
  €5,40

In één avond leer je samen met andere beginners alle basisbeginselen van het boulderen. We beginnen met een warming-up. Er is wat uitleg, maar je gaat vooral alles gelijk uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, te betalen op de avond van de les.

Inschrijven Fundamentals of Bouldering

Basic Technique

Klim je al een even? Wil je meer/betere techniek? Schrijf je in!
 Level 3-4 volwassenen
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 12 deelnemers
  €64,50

Goed, je hebt een aantal keer geboulderd, je snapt de regels en je komt zelfs al eens boven in level 3 of 4 boulders. Heel vet! Tijd om technieken te leren, zodat je met minder brute kracht en meer controle juist in nog moeilijker routes boven kan komen. In deze cursus van 3 avonden leer je de basistechnieken van het boulderen zodat je vloeiender, lekkerder en beter klimt! 

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij, los te betalen op elke avond van de cursus. 

Inschrijven Basic Technique

Powerspot

Programma van 8 weken, gebaseerd op krachttraining naast het klimmen. We focussen daarom voornamelijk op kracht om spieropbouw te gaan stimuleren.
 Volwassenen
 8 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €123,50

Je kan al een beetje klimmen, maar merkt dat je vastloopt in sommige routes omdat je de kracht (nog) niet hebt. Dit kan zoveel redenen hebben, maar is gelukkig goed op te lossen door te trainen! Je kan natuurlijk trainen door alleen te klimmen, maar je kan ook efficiënter en gerichter trainen. Of misschien wil je in je offseason wat extra spierballen ontwikkelen, zodat je je project goed kan crushen. Daar is Powerspot voor ingericht.

Omdat het gaat om krachttraining is het niet belangrijk welk niveau je nu klimt. Het programma wordt voor iedereen op zijn eigen kracht en ervaring met krachttraining afgestemd. Daardoor kun je naast elkaar trainen op verschillende krachtsniveaus. 

Het programma bestaat uit 1 keer per week 2 uur samen trainen en er wordt verwacht dat je daarnaast op 1 ander moment in de week zelfstandig traint. Elke training volgt hetzelfde stramien van compound oefeningen, ondersteunende dynamische/mobiliteitsoefeningen en er wordt meestal  afgesloten met samen duurklimmen om uithoudingsvermogen op te bouwen. 

De training wordt gegeven door Michelle. Zij had een kantoorbaan, werd enthousiast over boulderen, maar merkte dat ze kracht miste. Tijdens de lockdowns is ze zelf begonnen met krachttraining, met resultaat! Omdat ze anderen hier ook graag bij op weg wil helpen heeft ze dit programma samengesteld in overleg met experts op dit gebied. 

Inschrijven Powerspot

TGIT Training

Thank God It's Training, samen wekelijks trainen!
 Level 3-9 , leeftijd: 16+
 1 lessen x 120 minuten 
 Max 5 deelnemers
  €0

Doorlopende wekelijkse bouldertraining van Rachel Nilwik, voormalig Nederlands kampioen en hoofdtrainer van Radium. Samen lekker boulderen, werken aan je techniek en aan je fitheid. Deze doorlopende training geeft je boulderleven wekelijks structuur! 

Via deze website geef je jezelf op voor een gratis proefles. Als je daarna bij de groep wil, kost dat €26,90 per maand voor 18+, €9,60 per maand voor 16-17 jarigen onder het Radicals jeugdtarief. Vol is vol, wanneer de groep vol zit kan er pas weer iemand bij als iemand anders stopt. Dus wacht niet te lang als je interesse hebt! Je betaalt voor de lessen in de vorm van een doorlopend abonnement, alleen losse lessen meedoen is niet mogelijk. Je hoeft geen regulier Radium abonnement te hebben, met een 10-rittenkaart of losse entrees kan je ook meedoen. 

Inschrijven TGIT Training

juli

Geen cursussen beschikbaar.

augustus

Geen cursussen beschikbaar.

september

Geen cursussen beschikbaar.